V Campus d’Estiu “Música creativitat i moviment”

Bellaterra, del 2 al 5 de juliol de 2018. Tema de l’edició d’enguany: Nexes musicals

Durant aquest campus d’estiu de quatre dies organitzat per El Musical es parlarà de nous materials i noves propostes que poden ser útils en una aula. Per aconseguir-ho es tractaran les músiques de West Side Story de Leonard Bernstein. El curs va dirigit a músics, educadors, mestres, pedagogs i persones interessades en conèixer quin paper pot tenir la música en l’aprenentatge en general. No són necessaris coneixements previs.

Programa
– De 9:30h a 11:30h: Rítmica per aprofundir en el moviment: sessions orientades a afinar la percepció i gaudir dels matissos i les possibilitats de moviment propi.

– De 12:00h a 14:00h: Inspiració per l’aula: com podem jugar, crear, improvisar i escoltar activament a partir d’una gran obra musical.

– De 15:30h a 17:30h: Laboratoris de pedagogia: Tècniques, recursos i materials per millorar o innovar en la intervenció educativa.

Altres activitats:
Dilluns 2, dimarts 3 i/o dimecres 4 de 18:00 a 19:00: Taller oberts
Dijous 5 a les 18:00h. Concert-Performance final a càrrec dels alumnes del curs

Els professors del curs són Eugènia Arús, Marta Canellas, Françoise BeaujonNúria Palau, i en aquesta edició també hi intervindran com a convidats Anita Gritsch, Alexander Riedmüller i Daniel Ligorio.

T’hi pots inscriure a través d’aquest formulari