Tercera edició del Barcelona Fiddle Congress

Entre el 2 i 4 de febrer de 2018 l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) organitza una nova edició del Barcelona Fiddle Congress, una trobada que vol consolidar un espai de debat al voltant dels instruments de corda fregada en l’àmbit de la tradició musical no clàssica. Figures internacionals com ara Casey Driessen, Christian Howes, David Wallace, Fiona Monbet o Mimi Rabson oferiran tallers, classes magistrals, ponències i concerts, juntament amb una llarga llista de músics i professorat de l’escola. Pots consultar preus, descomptes, programa, horaris i concerts en el següent linkT’hi pots inscriure des d’aquí.

Així mateix, per tercera vegada també s’organitzarà la Trobada Fiddle que té per objectiu reunir 1.500 intèrprets estudiants de corda fregada de les escoles de música i conservatoris de tot Catalunya. Impulsada pel violinista i professor de l’ESMUC, Oriol Saña, juntament amb els membres del grup aupaQUARTET i el professorat del Congrés, la trobada tindrà lloc el diumenge 4 de febrer a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Pots consultar com va ser l’edició del 2016 en aquest link.

El congrés de corda fregada de l’ESMUC també ofereix el Barcelona Fiddle Pro, un espai per a professionals, proveïdors, botigues, tècnics i entitats d’instruments musicals que vulguin participar en aquest projecte. Els inscrits podran participar en presentacions de productes i gaudir d’un espai de relaxament on es desenvoluparan diverses activitats.