Rhytmo’18: ritme i moviment en estat pur

Primera edició d’un curs de dos dies (24 i 25 de novembre) que se centra en la dansa i la percussió corporal com a mitjà d’expressió. Durant les diferents sessions ens deixarem endur per la música, que fluirà a través nostre com a font d’inspiració. Canalitzarem el ritme a través del cos i explorarem els límits de la dansa i la percussió corporal.

L’objectiu del Rhytmo és crear un espai de trobada en el qual compartir sensacions , aprendre noves tècniques i, en definitiva, submergir-nos en el món de l’expressió corporal. Els formadors del curs seran Anna Llombart i Jep Meléndez, tots dos amb una llarga trajectòria en el món de les arts escèniques com a ballarins, coreògrafs i professors de percussió corporal. Els warms up aniran a càrrec de la companyia internacional de dansa, hip hop i cultura urbana “Brodas Bros” i els tots els inscrits també tindran l’oportunitat d’assistir al show-performance TAP & TRAY, de Kurt & Klaus.

Es tracta d’un curs ideal per a ballarins rítmics, aficionats al món de la dansa i professors habituats a treballar amb música i moviment. L’únic requisit és tenir moltes ganes de moure’s!

DADES:

Pàgina web oficial: www.rhytmo.org

Curs de 14 hores

Dissabte 24 de novembre: de 9.00 a 13.00 i de 14.30 a 20.00
Diumenge 25 de novembre: de 9.30 a 14.15

Lloc: Escola Luthier de Dansa (c/ Balmes 53, Barcelona)

Preu: 110 euros

Formulari d’inscripció: https://bit.ly/rhytmo18

Descarrega’t i comparteix el cartell del curs