Curs “Recursos per a l’aula d’instrument”

Curs de 12 hores de durada impartit per Amaia Ruano.

Organitzat per “El Musical”, el curs té com a objectiu oferir eines pràctiques que puguin resoldre dubtes com ara l’organització de la classe, la tria del repertori, com fer-la més amena, l’aprenentatge de la memòria o com poder treballar la por escènica. I en segon lloc, pretén que als mestres d’instrument se’ls desperti la curiositat per descobrir-se a ells mateixos com a pedagogs a través de la reflexió profunda motivada amb tècniques de coaching.

Professora: Amaia Ruano
Pedagoga, violoncel·lista i coach

Com a violoncel.lista, els seus principals professors han estat Lluis Claret, Gary Hoffman, Maria de Macedo i Monique Bartels. És membre del quartet de violoncels Les Mademoicelli i de l’orquestra de cambra del Festival de Verbier. Formada en pedagogia al Conservatori d’Amsterdam, és professora certificada de la metodologia Suzuki i s’ha especialitzat en el coaching d’alt rendiment aplicat a músics i persones que actuen en públic. Ha treballat al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i a l’Escola Municipal de Castellbisbal, a més de crear el seu propi estudi a l’escola nordamericana JFK de Berlin. Actualment és professora a El Musical de Bellaterra.

El curs, de 12 hores de durada, va adreçat a mestres d’instrument d’escoles de música o conservatoris, estudiants de pedagogia i/o persones interessades en el tema

Dates i horaris:
20 de febrer de 10h a 13:30h
22 de febrer de 10h a 14:15h
23 de febrer de 10h a 14:15h

Preu: 210 euros

T’hi pots inscriure des del següent link