“Naturalment”, nou disc de Dàmaris Gelabert

Sortirà a la venda el proper divendres 6 d’abril.

La polifacètica cantant de cançons infantils ens ofereix la seva cara més familiar en una nova proposta que ens parla de la naturalesa però també de saber viure la vida amb naturalitat. En el disc també es reafirmen valors com la importància d’escoltar la gent gran, de menjar saludablement, de respectar els animals o de conviure amb harmonia amb el medi ambient.

En aquesta ocasió ha comptat amb la participació d’Àlex Martínez en la producció i arranjaments i amb la col·laboració de músics de renom com David Soler, Gabriel Amargant, Joan Rectoret i Arnau Figueres. Els seguidors de la cantant, que disposa d’un canal de Youtube amb més de 64.000 seguidors i que acumula més de 70 milions de reproduccions, ja fa uns dies que podeu escoltar el nou single “Naturalment” a diverses plataformes digitals: Spotify, Itunes i Youtube.

Els que vulgueu escoltar-la en directe podeu fer-ho en els concerts de presentació que tindran lloc al Tradicionàrius els dies 7 i 8 d’abril. Podeu adquirir les entrades en el següent link. No deixeu escapar l’oportunitat!