Kecak en família – Ritmes vocals per a tothom


Taller dinàmic i divertit per fer un “tast de ritme” amb pares i fills.

Si et ve de gust passar una bona estona i que el teu fill aprengui a dominar el ritme, has trobat el taller ideal. Escoltarem música, cantarem, dansarem i crearem petits jocs de coordinació vocal. No t’escapis! A tu també et tocarà participar!

Algunes dades sobre el taller

El taller consistirà en un seguit d’activitats a partir de les quals treballarem alguns conceptes com la percussió corporal, la imitació, la variació, la pregunta-resposta, el cànon o el phasing. En quatre paraules: aprendrem a dur el ritme de manera sincronitzada. Per aconseguir-ho, escoltarem cançons d’arreu del món, però ens centrarem especialment en els patrons propis del kecak.

Què és el kecak?

El kecak és una dansa ritual de Bali (Indonèsia) que, a nivell musical, es caracteritza per la superposició de veus amb diferents ritmes, fet que provoca una espècie de so com el que faria un eixam d’abelles en moviment.

Així doncs, totes les activitats aniran encaminades a experimentar aquest tipus de ritme. I per comprovar si hem aconseguit un bon nivell de sincronia, finalitzarem la sessió creant un petit kecak vocal entre tots els assistents. Un grapat d’activitats lúdiques i amenes per passar el dia en família… i, sobretot, amb molt de ritme!

Curs impartit per: Oriol Ferré
Adreçat a: infants de més de 4 anys acompanyats de pares i/o altres familiars
Durada: 60-90 minuts