fbpx

Jocs, música i el món del lutier


Un menú complet en educació musical.

Taller dissenyat especialment per a centres escolars en què els alumnes se submergiran en un món de màgia musical, un món de descoberta que es canalitzarà a través dels instruments fabulosos d’Ángel Di Stefano. L’aula es convertirà en un petit museu d’invencions musicals singulars; la creativitat estarà a l’ordre del dia.

A partir d’aquí, realitzarem un seguit d’activitats dinàmiques i vivencials en què treballarem l’harmonia, el ritme, la melodia i altres conceptes musicals elementals. Un popurri de conceptes que ens permetrà fer un pas endavant i compondre la nostra pròpia melodia, que interpretarem tots plegats a mode de petit concert instrumental.

A la part final del taller deixarem volar la imaginació i, aplicant tot el que hem après, ens endinsarem en el món del lutier: crearem el nostre propi instrument musical! La sessió finalitzarà amb un últim concert-mostra amb les nostres invencions. Es tracta doncs, d’un taller divertit, innovador i sonor, que permetrà que els alumnes prenguin interès per l’educació musical.

Informació pràctica: per dur a terme el taller cal una aula àmplia per a l’exposició i manipulació dels instruments.


Curs impartit per: Ángel Di Stefano & Oriol Ferré
Adreçat a: Alumnes de centres escolars
Durada: Durada de les sessions a convenir