La festa de la Pau

El projecte La festa de la pau neix amb el propòsit de difondre un missatge de pau i no-violència. El segell Tot Sona Records, dirigit per Dàmaris Gelabert i Àlex Martínez, engega aquest projecte a benefici de Metges Sense Fronteres, amb l’objectiu de fer arribar a l’entorn familiar i educatiu uns valors que han marcat des del principi totes les produccions del segell i les cançons de la reconeguda artista.

En el projecte hi col·laboren els artistes Àlex Martínez, Els Amics de les Arts, Arnau Figueres, Arnau Tordera, Dani Espasa, Dàmaris Gelabert, Elena Gadel, Ferran Conangla, Gemma Humet, In Crescendo, Manu Guix, Marta Roma, Natxo Tarrés, Olvido Lanza, Pau Figueres, Santi&Mariona Duet i la Coral de l’Escola Voramar, que han enregistrat una cançó (inspirada en el conte “Si tingués la màgia d’un mag“), el videoclip de la qual s’estrenarà el dimarts 29 de gener al canal YouTube de la Dàmaris Gelabert.

La presentació de LA FESTA DE LA PAU tindrà lloc el dimarts 29 de gener a les 12:30h a la Sala Mompou de la seu d’SGAE (Passeig Colon, 6, Barcelona).