fbpx

FAQs Rhythm4days

En cas que el teu centre de treball gestioni la inscripció et pots beneficiar de les bonificacions previstes per la Fundació Tripartita.
En principi hauries d’haver rebut una resposta automàtica amb les instruccions de pagament. Busca a la carpeta de spam per si de cas. En cas que no trobis el mail amb les instruccions de pagament, fes-nos-ho saber al correu electrònic: info@harmony-games.com
No. La inscripció es farà efectiva un cop hagis fet el pagament dins del termini que s’indica al correu electrònic que has d’haver rebut.
Sí, ens has d’enviar el resguard de pagament a info@harmony-games.com indicant al concepte “nom i cognom + R4D”.
Sí, només cal que ens enviïs les teves dades fiscals (o les dades fiscals del teu centre de treball en cas que sigui aquest qui es faci càrrec del pagament) al correu electrònic: info@harmony-games.com
La nostra política de devolucions és la següent: ● devolució del 100% de la matrícula per malaltia justificada o causa de força major (sense límit de temps) ● devolució del 100% de la matrícula si informes 30 dies abans de l’inici del curs ● devolució del 75% de la matrícula si informes entre 15 i 30 dies abans de l’inici del curs ● devolució del 50% de la matrícula si informes amb menys de 15 dies d’antelació respecte l’inici del curs ● No es retorna l'import de la matrícula si no assisteixes al curs i no ens has avisat prèviament.
Sí. Per obtenir-lo has de fer un mínim del 80% de les hores del curs.
En principi no. En cas que vulguis gravar alguna sessió hauries de demanar permís als formadors.
Sí, a l’inici del curs repartirem materials diversos i un cop finalitzat rebreu per correu electrònic el material docent de les sessions.
Preguem puntualitat. En aquest sentit, et recomanem que arribis 15 minuts abans del començament de les sessions.
És important dur roba i calçat còmode per poder moure’s amb facilitat
La zona d'aparcament als voltants del Conservatorio es de pagament (zona blava). Et recomanem que facis ús del transport públic. Per a més informació: ● Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya: línies S1, S2, S5, S6 i S7 ● Rodalies de RENFE: línia R8 ● Autobusos interurbans: Sarbus / Soler i Sauret https://www.santcugat.cat/web/autobusos-interurbans ● Autobusos urbans: https://www.santcugat.cat/web/autobus
Durant la pausa del migdia (de 14:00 a 15:30 h) el Conservatori romandrà tancat, però al seu voltant hi ha una àmplia oferta de bars i restaurants on anar a dinar, així com àrees verdes on poder estirar les cames.