fbpx
Loading Events

« Tots els esdeveniments

  • This esdeveniment has passed.

Dos dies de cursos amb Oriol ferré a Formentera

29 Maig, 8:00 - 30 Maig, 17:00

Els dies 29 i 30 de maig l’Oriol Ferré és convidat per a realitzar diverses sessions de formació a la Illa de Formentera.

Una oportunitat per treballar el ritme i l’harmonia amb tots els elements de què disposem en una aula de música, inclosos nosaltres mateixos. Poemes, frases fetes, rimes… La musicalitat de les paraules pot ser-nos útil com a base del treball rítmic?
El primer pilar d’aquest curs es basa en l’ús del llenguatge com a mitjà de desenvolupament musical. El segon pilar, en les possibilitats que tenim d’emprar el propi cos per produir sons. I el tercer, en les possibilitats mecànico-melòdiques dels instruments musicals. Un curs pràctic i dinàmic en què veurem un munt d’exercicis que combinen aquests tres elements.

Oriol Ferré
Formador en educació musical, professor de música i inventor
Titulat superior en Jazz i Música Moderna a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i diplomat pel San Francisco Orff Schulwerk Certification Program, imparteix cursos dirigits a professors de música i persones interessades en l’educació musical. És professor de música de l’EMM Miquel Blanch de Castellbisbal i creador de la col·lecció de materials didàctics Harmony-Games.

Details

Start:
29 Maig, 8:00
End:
30 Maig, 17:00
Event Category: