fbpx
Cargando Eventos

« Todos los eventos

  • Este evento ha pasado.

Curs Llenguatge musical amb l’instrument (1/3)

22 Enero, 16:00 - 20:00

Objectiu
El curs té com a principal objectiu donar a conèixer diferents eines metodològiques i recursos didàctics que es poden ser emprades pels professionals dels centres educatius a l’hora d’abordar una classe de música amb i sense instrument.

Està dissenyat com un espai de trobada i d’intercanvi d’experiències en què es combinen els elements metodològics dels grups de treball i dels cursos de formació tradicional. A través d’aquest curs els alumnes podran millorar les seves competències i descobrir idees que els ajudin en la seva activitat professional diària.

Format
El curs tindrà un caràcter eminentment pràctic i es durà a terme a través de grups de treball. A banda de la part teòrica corresponent, els alumnes hauran de participar activament en les diferents metodologies, aportar el seu coneixement i buscar punts d’unió amb la resta d’alumnes.

Dirigit a: Professors de llenguatge musical, però també obert a professors d’instruments (durant el curs es treballaran les relacions entre les classes de llenguatge i instrument).

Durada: curs de 12 hores lectives

Detalles

Fecha:
22 Enero
Hora:
16:00 - 20:00
Categoría del Evento:

Local

Conservatori de Música Isaac Albéniz
c/ Dr. Gaspar Casal, 5
Girona, 17001
Web:
http://www.cmg.cat/