fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Música i jocs infantils d’arreu del món

19 October 2019, 10:00 - 19:30

Curs de 8 hores dirigit a mestres de música, mestres d’educació infantil i primària, així com professors de música i moviment. El curs es divideix en dues parts:

1a part (4h): Explorant la tradició infantil castellana (Marta Santillán)
Explorarem diversos jocs tradicionals i populars de tot Espanya i veurem com adaptar-los a l’aula de música per tal de desenvolupar diferents competències. Una forma creativa i vivencial de generar coneixement que uneix música, educació plàstica i altres aspectes del programa docent.

2a part (4h): Un viatge pel jocs musicals dels cinc continents (Carmen Domínguez)
Coneixerem el repertori de cançons i jocs infantils de tot el món i reflexionarem sobre els diversos models d’implementació d’aquests jocs a l’aula. També veurem quines són les millors estratègies per adequar aquests jocs a uns objectius pedagògics concrets.

FORMADORES
• Marta Santillán
Professora de música i d’educació musical infantil
Diplomada en Magisteri en l’especialitat de Música per la Universitat Complutense de Madrid i titulada al Conservatori Professional de Música d’Amaniel, va realitzar els Levels I, II i III del San Francisco Orff Course. És professora de música del CEIP Ventura Rodríguez de Ciempozuelos i els darrers anys ha impartit diversos cursos relacionats amb l’educació musical.

• Carmen Domínguez
Pedagoga musical especializada en Orff-Schulwerk
Formada a l’Orff-Institut (Universitat Mozarteum de Salzburg) i graduada en Orff-Schulwerk a la Universitat de St. Thomas (Minnesota, EUA), imparteix classes a nens i nenes des de fa més de 20 anys. Ha realitzat tallers de formació de professorat que combinen pedagogia, música i arquitectura a tot Espanya i a països com Àustria, Finlàndia, Portugal o Colòmbia.

DADES DEL CURS
Data i horari: dissabte 19 d’octubre de 2019 (de 10:00 a 14:00 i de 15:30 a 19:30)
Lloc: Conservatori Municipal de Música de Sant Cugat del Vallès (pl. Victòria dels Àngels 2, Sant Cugat del Vallès)
Preu: 65 euros

Formulari d’inscripció: http://bit.ly/MúsicaJoc19

Details

Date:
19 October 2019
Time:
10:00 - 19:30
Event Category:

Venue

Conservatori Municipal de Música de Sant Cugat del Vallès
Plaça Victòria dels Àngels, 2
Sant Cugat del Vallès, 08172
+ Google Map