fbpx

A l’Editorial d’Harmony Games fem realitat totes les idees inspiradores.

 

El projecte neix amb el desig de materialitzar per a tothom, aquelles idees innovadores que inspiren a tot el que les gaudeix.

 

El llibre Càntut és un gran exemple de la metodologia que promovem desde l’Editorial Harmony Games. Una obra dinàmica, lúdica i amb un gran valor educatiu, el qual inclou partitures i videotutorials.

 

Amb els més gran servits, també oferim propestes per a tota la canalla…

 

L’arbre de la Música està encarat per els més petits de la casa. Una dinàmica educativa il·lustrada per un aprenentatge lleuger i àgil. Sens dubte, una eina ideal per estimular la creativitat dels més petits.

 

Si tu també tens una idea inspiradora, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de info@harmony-games.com.

Càntut

Càntut

Càntut és el millor recupilatori de música de tradició oral. Acompanyat de partitures amb coreografies i videotutorials, l’experiència de tenir aquest llibre entre les mans et farà sentir una nova manera de viure la musica.

Tenim sobre la taula, doncs, unes cançons que fan veure que la vigència d’aquest repertori no només és possible, sinó que és necessària per entendre d’on venim, com som i qui som.

L'Arbre de la Música

Arbre de la Música

L’Arbre de la Música ens transporta a un món ideal per als més petits de la casa. Mitjançant la seva animada estructura, endinsarà a la canalla al món melòdic de la música.

Gaudiran d’un aprenentatge lúdic i dinàmic on no hi faltaran les rialles, les ganes de seguir llegint i els continguts assolits.