Curs internacional d’estiu Arrels 2018

Processos creatius en grup a través de les tradicions culturals des de la perspectiva de l’Orff Schulwerk. 30 hores de formació amb Doug Goodkin, Èlia Bernat i l’equip de treball d’Orff Catalunya: del 16 al 20 de juliol de 2018 a l’Espona (Rubí).

Durant el curs organitzat per Orff Catalunya es posarà l’accent en el procés d’aprenentatge per convertir-lo en una vivència única i s’aprofundirà en les arrels de la música i la dansa mitjançant la pedagogia Orff Schulwerk. El temari inclou:

Improvisació per a totes les edats i tots els instruments, amb Doug Goodkin.

Taller que ofereix estructures senzilles per ajudar nens i adults a sentir-se còmodes improvisant i tocant “fora de la partitura”. S’utilitzaran principalment el cos, la veu, la percussió i els instruments Orff, tot i que també s’explorarà la incorporació d’aquestes idees en les classes individuals o en grup amb altres instruments.

El sentit del moviment, amb Èlia Bernat

Introducció al moviment corporal elemental i creatiu a través dels paràmetres comuns de la música i l’expressió corporal amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament de la capacitat d’expressió, creació i comunicació dins del grup.

Grup de treball Orff Catalunya, juntament amb Marc Riera i Anna Romaní.

Els Villanos: es proposarà un procés didàctic i creatiu a partir del gènere dels villanos, tant des del punt de vista històric com de la tradició oral.

 

Més informació i inscripcions