Brasil, muito legal

Per tercera vegada viatjo a Brasil per participar en un curs de música. Després d’estar a São Paulo (2015) i São Paulo i Ivoti (2016), repeteixo l’experiència i entre el 15 i 21 de gener de 2018 em trobareu a São Paulo i Belo Horizonte!

A São Paulo (15-18 de gener) hi faré quatre sessions: Jocs rítmics i harmònics (cos, veu i paraula per crear patrons rítmics), Gots Musicals (on treballarem les potencialitats pedagògiques dels Gots Musicals), El laberint de la geometria musical (Música i moviment a partir de patrons geomètrics) i How it’s made (idees per elaborar materials didàctics musicals). D’altra banda, a Belo Horizonte (20-21 de gener) treballaré els mateixos conceptes durant dos dies en sessions de matí i tarda.

Tenir l’oportunitat de tornar a Brasil és fantàstic: guardo molt bons records de les experiències prèvies i, a més els alumnes, van respondre increïblement en totes les activitats. És per això que quan l’Uirá Kuhlmann em va demanar si volia participar en una nova edició del curs no m’ho vaig pensar dues vegades. Jocs, harmonia, pedagogia musical i molt bon feeling. Us deixo un vídeo de l’última sessió que vaig realitzar a Ivoti l’any 2016: Chameleon de Herbie Hancock vs Pim Pam Repicant ¡Va ser un curs muito legal!

II Festival Internacional de Jogos Musicais (Ivoti, Brasil)

Amb:

Andressa Shinzarian – Teclat
André Felipe – Bateria
Luchéu Igor – Bombardí
Oriol Ferré – Trombó
Rodrigo Kich – Acordió
Rodrigo Madrid – Guitarra
Thiago Krebs – Saxo
Samerson Roque – Filmació