A punt per a l’Escola d’Estiu de Música de Girona

Aquestes jornades de formació per a docents es realitzaran a l’Espai Marfà de Girona entre el 3 i el 5 de juliol de 2017.

Dirigides a professorat de música, les jornades proposen itineraris segons el perfil professional dels docents i ofereixen diferents activitats i tallers. En concret: Iniciació a la gravació musical (Lluís Ferrer), Gots Musicals – Uns gots amb molt de ritme!” (Oriol Ferré), Música al núvol (Antoni Miralpeix), Recursos vocals per a la veu parlada i cantada (Laura Bernaus), Ho sents? Aproximació al mètode Willems (Laura Espaulella), El mètode gràfic d’improvisació musical (Iñaki Arnal), Comercial dance a les aules (Lluís Garrido), Mou la veu! (Michèle Alderete), Duc pa sec al sac (Mireia Aguilar), Taller de construcció d’instruments (Xavi Lozano) i Cantem! (Josep Vila).

Pel que fa a la sessió “Gots Musicals – Uns gots amb molt de ritme!”, tindrà lloc el dilluns 3 de juliol de 10 a 13.30h. Durant la sessió es presentaran diferents exercicis amb els Gots Musicals, fent èmfasi en els aspectes musicals que es treballen en cada cas: l’harmonia, la melodia, el ritme, la composició, etc. És un curs pràctic i creatiu, en què veurem un munt de recursos pedagògics que poden ser plantejats en una aula de música.

Així mateix, durant les jornades també es durà a terme una sessió de presentació de projectes que ha estat plantejada com un espai de coneixement i d’intercanvi. Les presentacions previstes són: Art i educació: projecte planters (Gemma Carbó), Simposi Mundial de Música Coral a Barcelona (Josep Antonio Bonvehí), Candidatura transfronterera de la rumba catalana a la UNESCO (David Coll i Hervé Parent) i Auditori Obert (Natàlia Sánchez).

Programa complet de l’Escola d’Estiu de Música (veure pdf)

L’activitat de formació està reconeguda pel Departament d’Ensenyament amb una certificació de 20 hores.