4a edició del Rhythm4Days BCN: “el ritme a l’aula”

Curs dinàmic de quatre dies de durada que ens permetrà descobrir metodologies, activitats, projectes i idees basades en el ritme i la seva didàctica.

El Rhythm4Days BCN arriba a la seva quarta edició amb energia renovada i amb ganes de tornar a posar el ritme al centre de l’aula. El ritme com a eina per generar aprenentatge i construir coneixement… el ritme com a protagonista. Durant aquests quatre dies explorarem les possibilitats que ens ofereix el ritme en diferents camps: el de l’educació social, la musicoteràpia, la dansa, les arts escèniques i, fins i tot, el de l’autoconeixement.

Dirigit a professors d’educació musical, mestres especialistes en música, musicoterapeutes i persones interessades en l’ús pedagògic i social de la música, el curs s’impartirà al Conservatori de Música de Sant Cugat entre el 28 de juny i l’1 de juliol (del 28 al 30 de juny de 9:30 a 14:00 i de 15:30 a 17:30. Dissabte 1 de juliol de 9:30 a 14:00h). El curs està compost per formacions continuades als matins i tallers temàtics a les tardes.

PROGRAMA

Matins
La percussió corporal com a recurs pedagògic i terapèutic (Santi Serratosa)
Recursos i materials didàctics pel treball rítmic a l’aula de música (Oriol Ferré)
Jocs musicals (Estêváo Marques)

Tardes
Peus, per a què us vull? Nocions bàsiques del claqué combinades amb percussió corporal (Anna Llombart)
Música, cos i creació (La Cris)
Jocs rítmics amb materials infantils (Uirá Kuhlmann)

El preu del curs és de 180 euros. Ja us hi podeu inscriure a través d’aquest formulari.