10è International Body Music Festival (IBMF)

Dzodze (Ghana), del 6 al 16 de juliol de 2018.

Deu dies de concerts, tallers i intercanvis culturals amb alguns dels principals experts de Body Music del món, entre els quals Keith Terry i Bryan Dyer. Es tracta d’una experiència única que no només permetrà aprofundir sobre el Body Music tant en el vessant tradicional com en el contemporani, sinó també conèixer una petita població de l’Àfrica Occidental i impregnar-se de les seves tradicions i cultura.

El festival, organitzat en col·laboració amb el Dr. Kofi Gbolonyo i Nunya Music Academy, inclou l’allotjament en un hotel, manutenció, transfers a l’aeroport, tallers i classes magistrals per a tots els nivells, tallers de dansa, percussió i cant tradicional ghanès, audicions de música tradicional, activitats a Accra i excursions a comunitats locals.

Més informació en el aquest link.

I si en teniu ganes, prèviament també podeu assistir al 3rd Orff-Afrique Master Class, que tindrà lloc a la mateixa població ghanesa entre el 20 de juny i el 3 de juliol. Els professors d’aquest curs seran Sofia López-Ibor, Doug Goodkin i James Harding.