Aquestes jornades de formació per a docents es realitzaran a l’Espai Marfà de Girona entre el 3 i el 5 de juliol de 2017.

Dirigides a professorat de música, les jornades proposen itineraris segons el perfil professional dels docents i ofereixen diferents activitats i tallers. En concret: Iniciació a la gravació musical (Lluís Ferrer), Gots Musicals – Uns gots amb molt de ritme!” (Oriol Ferré), Música al núvol (Antoni Miralpeix), Recursos vocals per a la veu parlada i cantada (Laura Bernaus), Ho sents? Aproximació al mètode Willems (Laura Espaulella), El mètode gràfic d’improvisació musical (Iñaki Arnal), Comercial dance a les aules (Lluís Garrido), Mou la veu! (Michèle Alderete), Duc pa sec al sac (Mireia Aguilar), Taller de construcció d’instruments (Xavi Lozano) i Cantem! (Josep Vila).

Pel que fa a la sessió “Gots Musicals – Uns gots amb molt de ritme!”, tindrà lloc el dilluns 3 de juliol de 10 a 13.30h. Durant la sessió es presentaran diferents exercicis amb els Gots Musicals, fent èmfasi en els aspectes musicals que es treballen en cada cas: l’harmonia, la melodia, el ritme, la composició, etc. És un curs pràctic i creatiu, en què veurem un munt de recursos pedagògics que poden ser plantejats en una aula de música.

Així mateix, durant les jornades també es durà a terme una sessió de presentació de projectes que ha estat plantejada com un espai de coneixement i d’intercanvi. Les presentacions previstes són: Art i educació: projecte planters (Gemma Carbó), Simposi Mundial de Música Coral a Barcelona (Josep Antonio Bonvehí), Candidatura transfronterera de la rumba catalana a la UNESCO (David Coll i Hervé Parent) i Auditori Obert (Natàlia Sánchez).

Programa complet de l’Escola d’Estiu de Música (veure pdf)

L’activitat de formació està reconeguda pel Departament d’Ensenyament amb una certificació de 20 hores.

No hi ha comentaris

Deixa un comentari

4 × four =